Trek druk load cell KL500

De loadcells KL500 van onze Duitse fabrikant ME Meßsysteme werden ontwikkeld voor het meten van belastingen in kranen en de trekkrachten in de kabels van liftsystemen. Deze krachtopnemers zijn uitgevoerd met een rekstrookmeetsysteem.

Beschrijving

Trek druk load cell KL500

De Trek druk load cell KL500 van onze Duitse fabrikant ME Meßsysteme werden ontwikkeld voor het meten van belastingen in kranen en de trekkrachten in de kabels van liftsystemen. Deze krachtopnemers zijn uitgevoerd met een rekstrookmeetsysteem.

Om een optimale krachtinleiding te garanderen zijn sferisch gelagerde ogen toegepast. De standaard uitvoering heeft een connector aansluiting en wordt geleverd met een losse 10m lange aansluitkabel. Optioneel zijn uitvoeringen met ingebouwde elektronica( 0-10V, 4 – 20mA of Bluetooth) leverbaar.

KENMERKEN KL500 Trek druk load cell

Rated capacity (RC) : ±100kN, ±200kN, ±500kN, ±1MN
Accuracy class: 0,5% RC
Level of protection : IP 66
Material: galvanized steel, zinc plated
Rated output: 1 mV/V /FS
Rated temperature range: -10 … + 70 °C
Connection: integrated round plug connector M8 / M12, 4-pole, male
incl. 10m cable with round plug connector M8 / M12, 4-pole, female

Option:
output: 0-10V, 4 – 20mA of Bluetooth

Klik hier voor de datasheet van de KL500

Dexman voor al uw krachtsensoren

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trek druk load cell KL500” te beoordelen