Categorie: Sensoren

Een vloerweegschaal is een weegschaal die vaak op of in een vloer wordt geplaatst voor het afwegen van pallets of kratten. Wordt de vloerweegschaal in een vloer verankerd? Dan is deze in gelijke hoogte met de vloer, zodat er met een palletweegschaal eenvoudig op- en afgereden kan worden Dit installatie hiervan vraagt uiterste precisie, zonder dat er schade ontstaat bij het op en afrijden.

Een vloerweegschaal uit ons assortiment is in diverse afmetingen beschikbaar vanaf 800x800mm tot 2000x1500mm. Wenst u maatwerk? Een vloerweegschaal wordt veelal gebruikt voor het afwegen van pallets of kratten met producten zoals: staal, vlees, gevogelte en AGF in diverse industrieën. Deze worden met een pompwagen of heftruck op het plateau geplaatst. Het plateau is aangesloten op een weegindicator, welke het gewicht op het plateau met u communiceert. Deze wordt vaak aan een muur of wand bevestigd, zodat het gewicht eenvoudig en snel is af te lezen. Werkt u in een vochtige omgeving? Kies dan altijd voor een roestvrijstalen vloerweegschaal!

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Heeft u vragen over de vloerweegschalen, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.