Wat is een vloerweegschaal?

Categorie: Sensoren

Een vloerweegschaal is een weegschaal die vaak op of in een vloer wordt geplaatst voor het afwegen van pallets of kratten. Wordt de vloerweegschaal in een vloer verankerd? Dan is deze in gelijke hoogte met de vloer, zodat er met een palletweegschaal eenvoudig op- en afgereden kan worden Dit installatie hiervan vraagt uiterste precisie, zonder dat er schade ontstaat bij het op en afrijden.

Een vloerweegschaal uit ons assortiment is in diverse afmetingen beschikbaar vanaf 800x800mm tot 2000x1500mm. Wenst u maatwerk? Een vloerweegschaal wordt veelal gebruikt voor het afwegen van pallets of kratten met producten zoals: staal, vlees, gevogelte en AGF in diverse industrieën. Deze worden met een pompwagen of heftruck op het plateau geplaatst. Het plateau is aangesloten op een weegindicator, welke het gewicht op het plateau met u communiceert. Deze wordt vaak aan een muur of wand bevestigd, zodat het gewicht eenvoudig en snel is af te lezen. Werkt u in een vochtige omgeving? Kies dan altijd voor een roestvrijstalen vloerweegschaal!

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over de vloerweegschalen, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Geef een reactie