Wat is een palletweegschaal?

Categorie: Sensoren

Een palletweegschaal, in de vorm van een vloerweegschaal, is een ideale manier om snel en eenvoudig het gewicht te achterhalen. Dankzij de grote nauwkeurigheid, is het resultaat van de palletweegschaal in de meeste gevallen tot op de honderdste gram precies.

Een palletweegschalen zijn een handige uitkomst voor uw bedrijf. Dankzij de verschillende afmetingen van een palletweegschalen, vindt u bij Dexman precies de varianten die passen bij uw werkzaamheden. Door de nauwkeurigheid en het bedieningsgemak van de weegschaal, gaat het wegen u altijd gemakkelijk af.

Bij ons vindt u een palletweegschaal van roestvrij staal dat waterdicht gemaakt kan worden naar wens. Op die manier past een palletweegschaal optimaal in een fabrieks- of productieruimte.

Een palletweegschaal koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over de palletweegschalen of wilt u een offerte aanvragen neem dan contact met ons op.

Geef een reactie