Categorie: Sensoren

Een palletweegschaal, in de vorm van een vloerweegschaal, is een ideale manier om snel en eenvoudig het gewicht te achterhalen. Dankzij de grote nauwkeurigheid, is het resultaat van de palletweegschaal in de meeste gevallen tot op de honderdste gram precies.

Een palletweegschalen zijn een handige uitkomst voor uw bedrijf. Dankzij de verschillende afmetingen van een palletweegschalen, vindt u bij Dexman precies de varianten die passen bij uw werkzaamheden. Door de nauwkeurigheid en het bedieningsgemak van de weegschaal, gaat het wegen u altijd gemakkelijk af.

Bij ons vindt u een palletweegschaal van roestvrij staal dat waterdicht gemaakt kan worden naar wens. Op die manier past een palletweegschaal optimaal in een fabrieks- of productieruimte.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Heeft u vragen over de palletweegschalen of wilt u een offerte aanvragen neem dan contact met ons op.