Wat is een palletwagen met weegschaal?

Categorie: Sensoren

Een robuuste, handzame palletwagen met een weegschaal van de beste kwaliteit vindt u bij Dexman. Met een maximale afwijking van 0,1% van het gewogen gewicht bent u met een wegende pompwagen verzekerd van een goed resultaat. De palletwagen met weegschaal die u bij Dexman vindt, zijn voorzien van allerlei handige functies. Daarbij kunt u denken aan een automatische nulpuntcorrectie, bruto / netto weging, het optellen van wegingen, stuktelling, een handmatige tarra-ingave en een hefvermogen tot wel 3.000 kg.

Een palletwagen met weegschaal koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een palletwagen met weegschaal, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.