Kunnen weegoplossingen uw processen automatiseren?

Categorie: Sensoren

Of het nu gaat om het bottelen van sap of het toevoegen van de juiste hoeveelheid ingrediënt aan een medicijn: weegoplossingen automatiseren uw processen. Combineer onze hardware- en softwareoplossingen inclusief bustechnologie en automatiseer uw industriële weegprocessen. Veel industrieën maken al gebruik van onze automatiseringsoplossingen. Onze producten zijn met name geschikt voor de dranken-, voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische industrie. In ons brede portfolio vindt u gegarandeerd het juiste product – zelfs voor zeer kleine of grote nominale belastingen.

Dexman uw partner voor weegoplossingen

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over weegoplossingen, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.