Kan ik een palletwagen met weegschaal huren bij Dexman?

Categorie: Sensoren

Wij verhuren geen palletwagen met weegschaal. Omdat elke vraag anders is worden de palletwagens met weegschaal altijd klant specifiek afgestemd. De ene klant gebruikt de wagen in het magazijn en de andere in een pharma omgeving waarbij ATEX en een volledige RVS versie vereist is. Wilt u graag een standaard palletwagen huren, dan kunt u deze bijvoorbeeld bij Boels huren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare palletwagen met weegschaal? Heeft u regelmatig grote gewichten die gemeten moeten worden en zoekt u nu een bedrijf dat palletwagens met weegschaal aan uw bedrijf kan leveren? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Dexman.

Een palletwagen met weegschaal koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een palletwagen met weegschaal, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.