Krachtsensoren of ook wel krachtopnemer koopt u bij Dexman

Krachtsensoren of ook wel krachtopnemer of force sensors genoemd is een sensor die de belasting of de kracht, uitgeoefend op de sensor, in een elektrisch signaal “vertaalt”. Krachtsensoren zijn de meest toegepaste sensoren in alle vormen van kracht- en gewichtsmeting, zoals winkelweegschalen, in de procesindustrie tot en met medische toepassingen.

Bent u op zoek naar krachtsensoren die moeten voldoen aan de voorschriften opgelegd door uw industriële toepassingen ? We bieden u een zeer volledig gamma van krachtsensors aan, die perfect in uw machine of proces geïntegreerd kunnen worden. Hebt u extra informatie nodig over het gebruik van de opnemers of staat de oplossing voor uw probleem niet op onze site beschreven staat, twijfel dan niet om ons team te contacteren. We garanderen u een snel en professioneel antwoord.

Door middel van krachtsensors kunnen krachten gesignaleerd en gemeten worden. Krachtsensoren kunnen worden gebruikt voor het handmatig meten van krachten, maar meestal worden Force sensors gemonteerd op een bepaald object om op deze manier de krachten die vrijkomen te meten. Krachtsensoren komen we in veel industrieën tegen, zoals in de scheepsbouw of on-offshore.

Toepassingen voor Krachtopnemers

– Veiligheidstoepassingen zijn typisch te vinden in takels en liften;
– Het opnemen in het productieproces van bijvoorbeeld kabels;
– Het productieproces van het persen van pillen, pallets en granulaten;
– Het testen van materialen om het gedrag van materialen vast te stellen. 
– Breekkrachtdetectie en rek op het breekpunt van betonnen elementen, sleepkabels en ankerkettingen, enz.

DRUKKRACHTOPNEMER TYPE KM55

Meetversterkers en weegversterkers in één- en meerkanaalsuitvoeringen. Weegprocess-controllers zijn in het algemeen al softwarematig voorbereid voor een bepaalde toepassing. Zo zijn er procescontrollers voor doseren, checkweighing en bandweging. Maar er zijn ook vrij programmeerbare procescontrollers voor processen waardoor voorbeeld kracht van koppel wordt gemeten. Bekijk  hier  de mogelijkheden

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

06-46808297

info@dexman.nl

Waarderweg 54, haarlem

Neem contact op!

Beoordeling door klanten

5/5