iDimension Plus XL

iDimension® Plus XL is een modulair systeem bestaande uit een statische dimensioneringseenheid en een touchscreen-indicator, ideaal voor het integreren van de volume-uitlezing van pakketten, dozen en enveloppen in verwerkings- en sorteermachines of -lijnen vóór verzending, of voor inkomende cheques.

Categorie:

Beschrijving

iDimension Plus XL – Modulair dimensioneringssysteem voor OEM-systemen

iDimension Plus XL is een modulair systeem bestaande uit een statische dimensioneringseenheid en een touchscreen-indicator, ideaal voor het integreren van de volume-uitlezing van pakketten, dozen en enveloppen in verwerkings- en sorteermachines of -lijnen vóór verzending, of voor inkomende cheques.

De iDimension Plus XL kan elk pakket of item, zelfs onverpakt, in minder dan een seconde meten, de gegevens en afbeeldingen weergeven op het 7 inch touchscreen en ze in realtime delen met het computersysteem van het bedrijf. Met iDimension Plus XL heeft de operator de situatie altijd onder controle.

DIMENSIEFUNCTIES

 • Afmetingen : zie tabel;
  LET OP: de minimale en maximale aflezingsmetingen kunnen variëren naargelang de installatie, het type weegschaal en het type gebruik (goedgekeurd of voor intern gebruik).
 • Leesnauwkeurigheid:
  +\- 5 mm voor kartonnen dozen
  +\- 10 mm voor onregelmatige en gevormde verpakkingen
 • Meettijd: realtime detectie (0,2 seconden)

TECHNISCHE KENMERK

 • Eenvoudige en snelle installatie voor de technicus, gemakkelijk en onmiddellijk te gebruiken voor iedereen.
 • 7 inch kleuren touchscreen display voor realtime weergave van meetwaarden en camerabeeld. Ook handig om het meetgebied te allen tijde onder controle te houden.
 • I/O-poorten:
  USB type A-poort voor weegschaal en barcodelezer via USB-hub (niet inbegrepen) en
  Ethernet-poort voor aansluiting op computersysteem.
 • Software-integratie: API-bestanden en SDK beschikbaar voor integratie van netwerkapparaten
 • WebServer voor toezicht en hulp op afstand.
 • Bedrijfstemperatuur: 0° C tot 40° C – Vochtigheid: niet-condenserend.
 • Stroomvoorziening: 110-240 V, standaard met US-aansluiting (EU-, UK- en AUS-aansluitingen optioneel).

TOP-OF-THE-LINE CAMERA’S EN SENSOREN

 • iDimension® Plus XL combineert de hoogste kwaliteit 3D-beeldvormingstechnologieën met specifieke algoritmen die speciaal zijn ontwikkeld door Rice Lake om snel en nauwkeurig de afmetingen van elk object, zelfs onregelmatig gevormde, af te lezen.
 • Deze functie maakt iDimension® Plus XL het snelste statische dimensioneringssysteem in zijn klasse.
 • Deze technologieën zorgen er ook voor dat iDimension® Plus XL nauwkeurig kan lezen zonder dat er speciale aandacht nodig is tijdens het positioneren: deze functie resulteert in procesoptimalisatie en een aanzienlijke toename van zendingen.
 • Dankzij de camera maakt iDimension® Plus XL een luchtfoto van het gemeten object om volledige traceerbaarheid te garanderen, wat onmisbaar is bij geschillen over beschadigde pakketten. Verkrijgbaar in “4K”-versie voor kleurenafbeeldingen met hoge resolutie (2880 x 2160 pixels).
 • Door XML API-integratie kan de afbeelding worden gedeeld met het IT-systeem van het bedrijf, in .bmp- of .jpg-formaat.

AANSLUITBARE WEEGSCHAAL

 • iDimension® Plus XL kan worden aangesloten op de Dini Argeo 3590-serie weegindicatoren met touchscreen om de gewichtsgegevens toe te voegen aan de volumegegevens. Het meet- en weegstation kan ook worden uitgerust met printer of labeller en barcodelezer.
 • Als alternatief is het mogelijk om de compacte weegschaal Rice Lake Bench Pro aan te sluiten, voor intern gebruik in de fabriek, verkrijgbaar in basisversie of met stationaire of kogelrollenbaan.

DIMENSIES

 • Afmeting kop: 229x216x76mm; meer details in de technische tekening
 • Display touchscreen: 117x180x18mm, VESA 75x75mm aansluiting
  Model XL bij 1,2 m XL bij 1,5 m XL bij 2 m
  Platformafstand: 48 inch
  (120 cm)
  60 inch
  (150 cm)
  80 inch
  (200 cm)
  Min/Max Min Max Min Max Min Max
  Lengte 3 cm
  (1,2 inch)
  100 cm
  (40 inch)
  3 cm
  (1,2 inch)
  120 cm
  (48 inch)
  20 cm
  (8 inch)
  120 cm
  (48 inch)
  Breedte 3 cm
  (1,2 inch)
  60 cm
  (24 inch)
  3 cm
  (1,2 inch)
  80 cm
  (32 inch)
  20 cm
  (8 inch)
  80 cm
  (32 inch)
  Hoogte 0 cm
  (0 inch)
  60 cm
  (24 inch)
  0 cm
  (0 inch)
  70 cm
  (28 inch)
  10 cm
  (4 inch)
  80 cm
  (32 inch)
  Afdeling 0,5 cm
  (0,2 inch)
  0,5 cm
  (0,2 inch)
  1 cm
  (0,5 inch)
  De door Legal for Trade goedgekeurde minimum- en maximumafmetingen zijn verkrijgbaar bij het landspecifieke goedkeuringscertificaat.

VOORDELEN VOOR DE INSTALLATEUR

 • Uiterst eenvoudig te installeren en in slechts enkele minuten operationeel. Eerste installatie en configuratie via wizards.
 • iDimension® Plus XL is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen speciale training voor gebruikers.

RANDAPPARATUUR

 • Optionele USB-hub, voor het gebruik van meer dan één randapparaat en voor interfacing met UPS Worldship (op aanvraag).
 • Optionele USB-barcodescanner, voor het lezen en delen van de streepjescode en het starten van de scanopdracht voor groottedetectie.

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Neem contact met ons op voor vragen over de iDimension® Plus XL.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iDimension Plus XL” te beoordelen