Loadpinnen type KB16x32

Categorie:

Beschrijving

Loadpinnen type KB16x32

De Loadpinnen ( of ook wel krachtmeetpennen genoemd) worden vaak in twee steunen gemonteerd, bijvoorbeeld in de lipjes van een vorkkop. Tussen steunen wordt de kracht uitgeoefend. De loadpin breidt het machine-element uit met de functie van vermogensmeting.

Loadpinnen komen voor in katrollen, takels, kranen, tanks en weegapparatuur, bovenloopkranen etc.

Kenmerken loadpinnen KB16x32

  • nominale kracht: 1kN, 2kN, 5kN, 10kN;
  • nauwkeurigheidsklasse: 1 %;
  • afmetingen: Ø 16mm h9 x 38mm;
  • afmetingen volgens juk DIN 71152 / DIN ISO 8140;
  • aansluiting: 5 m kabel FD 4×0,14/PUR;
  • materiaal: roestvrij staal 1.4542;
  • gewicht: 319 gram;

Dexman voor alle loadpins

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over loadpinnen

Wilt u een loadpin aanvragen of heeft u een andere vraag neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loadpinnen type KB16x32” te beoordelen