Welke soorten en varianten pompwagens zijn er?

Categorie: Sensoren

Er zijn diverse soorten pompwagens te koop. De meest populaire pompwagens staan hieronder voor u op een rij:

  • Handmatig palletwagen: Deze zijn voorzien van 3 standen (heffen, neutraal, dalen) en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Daarnaast is een handmatige palletwagen compacter en lichter dan elektrische modellen. De voordelen hiervan zijn: handiger in kleine ruimtes, zoals een magazijn vol pallets, een winkel, werkplaats of vrachtwagen die op locatie komt leveren. Een palletwagen is dus vooral interessant wanneer de transportafstanden kort zijn of u de wagen bijvoorbeeld meeneemt naar een (onbekende) aflever locatie.
  • Hoogheffende pompwagen: De hoogheffende pompwagen stimuleert u werken in een goede houding zonder extra lichamelijke belasting bij uw personeel. De goederen kunnen namelijk op een ergonomische werkhoogte geplaatst worden. Zo past uw pompwagen perfect bij de werkzaamheden die uw personeel moet uitvoeren.
  • Pompwagen met weegschaal: om tijd te besparen en precies te kunnen laden wat betreft gewicht, biedt Dexman pompwagens met weegschaal. Als u deze palletwagen gebruikt is het niet nodig om de pallets te verplaatsen naar een vaste weegschaal. Zo bespaart u veel doorlooptijd omdat u direct kunt zien hoe zwaar uw lading is.

Wegende pompwagens koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma. Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over de wegende pompwagens, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.