Welke loadcells biedt Dexman aan?

Categorie: Sensoren

We leveren loadcells in verschillende meetbereiken: van 10 gram tot 10.000 ton. Load pins kunnen tot 1500 ton wegen. Gebruik onze simpele en goedkope loadcellen voor OEM-toepassingen. Voor veeleisende toepassingen of het wegen in moeilijke omstandigheden kunt u hoogwaardige waterdichte, eventueel ATEX-gecertificeerde weegsensoren van roestvrij staal gebruiken. Deze loadcellen zijn geschikt voor potentieel explosieve omgevingen.

Vooral bij dynamische belasting moet u het meetbereik van de loadcells niet te klein kiezen. Dit voorkomt dat de sensor wordt overbelast door piekbelastingen. Over het algemeen zijn de loadcellen zeer nauwkeurig, zodat het geen probleem is om kiezen voor twee en drie keer het meetbereik.

Loadcells koopt u natuurlijk bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over loadcells, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.