Wat is wegen onder E-Teken Certificering?

Categorie: Sensoren

Wellicht hebt u het wel eens gezien op een verpakking. De zwarte e-Teken, weergegeven bij de inhoud van een verpakking. U vindt het overal bij bijvoorbeeld: fruit en groenten, koek, chips, diepvriesproducten ect.

Het E-teken (ook wel een EEG-teken genoemd) is een teken in de vorm van een kleine, zwarte e. U hebt het wellicht wel eens op voedingsproducten zien staan. In Europa wordt de kleine e weergegeven op voorverpakkingen voor het aanduiden van een hoeveelheid product volgens een genormeerd systeem. Wettelijk is het verplicht om op de verpakking de nominale waarde aan te geven. Hierbij is de verpakker vrij om voorverpakkingen af te vullen volgens het systeem van E-Teken. Als dit systeem wordt gevolgd, heeft de nominale hoeveelheid betrekking op de gemiddelde hoeveelheid van het product in de voorverpakking.

Dexman beantwoord uw vragen over het e-Teken

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over het e-Teken, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.