Hoe weet je of jouw weegtoestel is geijkt?

Categorie: Sensoren

Wanneer een weegschaal is geijkt, ontvangt u hier een certificaat van. Dit certificaat geldt alleen voor de weegschaal met het specifieke serienummer. Dit houdt in dat de weegschaal de verplichte weegproeven, documentatie en verzegeling succesvol heeft afgerond. Bewaar uw certificering daarom altijd goed. LRE Weegtechniek helpt u bij het archiveren van belangrijke documentatie met een online klantenportaal. In het portaal hebt u inzage in uitgevoerde reparaties, maar wordt ook al uw papierwerk online opgeslagen. Denk hierbij aan kalibratie- en ijkrapporten voor kwaliteitscontroles zoals ISO en BRC. Zo bent u er zeker van dat belangrijke documenten altijd veilig zijn opgeslagen en deze niet kwijtraken.

Wanneer de weegschaal is geijkt, wordt deze verzegeld en voorzien van markeringen.
Let op dat de verzegeling niet wordt verbroken. Is dit wel het geval? Dan zal de weegschaal moeten worden herijkt.

Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen, weegplatformen, palletweegschalen, kraanweegschalen, krachtsensors, koppelmeters, meetversterkers, druksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over de vloerweegschalen, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.