Loadpin klantspecifiek van 500kg tot 1.000 ton

Beschrijving

Loadpin klantspecifiek

Een loadpin en/of load shackles zijn ontwikkeld voor het wegen en tillen in industriële omgevingen. Deze loadpin en shackle zijn er ook in ATEX variant voor gebruik in omgevingen waar explosiegevaar dreigt. Typische shackles en loadpin applicaties zijn: het monitoren van kabelspanning, hijskraan, hijstoepassingen, het wegen van pakhuis containers.

Dexman ervaring

Dexman is één van de meest ervaren ondernemingen op het gebied van lastbegrenzing voor kranen en rolbruggen. Wij hebben dankzij een groot netwerk momenteel één van de grootste en compleetste progamma’s op de markt. Zo leveren wij opnemers en “elektronische” meetassen, displays, maar ook en klemmenkasten. De loadpennen, werken op basis van rekstroken en op het meetprincipe van afschuifkracht. Deze loadpennen zijn geschikt voor talloze toepassingen zoals mobile weging, op of in allerlei transportsystemen, hijswerktuigen, kranen, lieren en takels.

Klantspecifiek

Meetstal is de maat van een standaard loadpin net niet goed of zijn er andere vereisten. Zonder veel extra kosten kunnen wij u een klantspecifieke loadpin aanbieden. Dexman heeft zich gespecialiseerd in het leveren van standaard en custom-made loadpennen of wel meetassen. Tegenwoordig hebben wij een van de meest complete productlijnen van loadpennen op de markt. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid om het up-to-date houden met de nieuwste standaarden en technologieën.

Door de loadpin op maat te maken passen deze altijd en hoeft de huidige constructie niet aangepast te worden. Dit maakt het eenvoudig dergelijke installaties van een overbelastingbeveiliging en/of een krachtmeet- of weegsysteem te voorzien. De beschermingsklasse varieert van IP66 tot IP68. De meetpennen hebben een temperatuur bereik van -20 tot +60 °C gecompenseerd. Dit is voor de meetste toepassingen voldoende. De meetbereiken gaan van 0,5 tot en met 1.000 ton.

Een loadpin koopt u bij Dexman

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loadpin klantspecifiek van 500kg tot 1.000 ton” te beoordelen