06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Loadpin klantspecifiek van 500kg tot 1.000 ton

Product Description

Loadpin klantspecifiek

Loadpins en load shackles zijn ontwikkeld voor het wegen en tillen in industriële omgevingen. Deze loadpin en shackle zijn er ook in ATEX variant voor gebruik in omgevingen waar explosiegevaar dreigt. Typische shackles en loadpin applicaties zijn: het monitoren van kabelspanning, hijskraan, hijstoepassingen, het wegen van pakhuis containers.

Dexman

Dexman is één van de meest ervaren ondernemingen op het gebied van lastbegrenzing voor kranen en rolbruggen. Wij hebben dankzij een groot netwerk momenteel één van de grootste en compleetste progamma’s op de markt. Zo leveren wij opnemers en “elektronische” meetassen, displays, maar ook en klemmenkasten. De loadpennen, werken op basis van rekstroken en op het meetprincipe van afschuifkracht. Deze loadpennen zijn geschikt voor talloze toepassingen zoals mobile weging, op of in allerlei transportsystemen, hijswerktuigen, kranen, lieren en takels.

Klantspecifiek

Meetstal is de maat van een standaard loadpin net niet goed of zijn er andere vereisten. Zonder veel extra kosten kunnen wij u een klantspecifieke loadpin aanbieden. Dexman heeft zich gespecialiseerd in het leveren van standaard en custom-made loadpennen of wel meetassen. Tegenwoordig hebben wij een van de meest complete productlijnen van loadpennen op de markt. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid om het up-to-date houden met de nieuwste standaarden en technologieën.

Door de loadpin op maat te maken passen deze altijd en hoeft de huidige constructie niet aangepast te worden. Dit maakt het eenvoudig dergelijke installaties van een overbelastingbeveiliging en/of een krachtmeet- of weegsysteem te voorzien. De beschermingsklasse varieert van IP66 tot IP68. De meetpennen hebben een temperatuur bereik van -20 tot +60 °C gecompenseerd. Dit is voor de meetste toepassingen voldoende. De meetbereiken gaan van 0,5 tot en met 1.000 ton.

Contact

Als u meer informatie wilt ontvangen of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loadpin klantspecifiek van 500kg tot 1.000 ton” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart