DRUKKRACHTOPNEMER TYPE KM38

Beschrijving

DRUKKRACHTOPNEMER TYPE KM38

De drukkrachtopnemer type KM38 wordt geleverd via onze vertegenwoordiging ME uit Duitsland. Een krachtopnemer, ook wel loadcell genaamd, is een sensor (een transducer) die gebruikt wordt om een kracht (meestal een gewicht) om te zetten in een elektrisch signaal. De krachtopnemer KM38 is beschikbaar in de capaciteiten van 1kN tot 20kN. De Nauwkeurigheid is 1%. Deze krachtopnemer heeft slechts een afmeting van Ø38 mm x 10 mm. Hierdoor is hij breed toepasbaar.

KENMERKEN DRUKKRACHTOPNEMER TYPE KM38

  • type: load cell;
  • nominal force: 1kN, 2kN, 5kN, 10kN, 20kN;
  • accuracy class: 1 %;
  • dimensions: Ø38 mm x 10 mm;
  • force transmission: inner bore: Ø7 mm;
  • connection: 3 m cable STC-31V-4;
  • material: stainless steel;
  • weight: 80 g;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman voor al uw krachtopnemers

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DRUKKRACHTOPNEMER TYPE KM38” te beoordelen