Dexman, als je opzoek bent naar de juiste informatie

weegcellen, krachtsensors, koppelmeters, weegversterkers en meer

WIJ ALS DEXMAN WETEN ALS GEEN ANDER DAT DE JUISTE INFORMATIE HET ALLE BELANGRIJKSTE IS. WANT ALS EEN METING NIET CORRECT IS HEEFT U NIKS AAN DE OPLOSSING. DIT GELDT NIET ALLEEN VOOR DE OPLOSSINGEN DIEN WIJ BIEDEN MAAR OOK VOOR DE WIJZE WAAROP WIJ COMMUNICEREN. WIJ BIJ DEXMAN STAAN VOOR KWALITEIT, SERVICE EN OPLOSSINGGERICHTHEID. HIERIN IS HET BELANGRIJK DE JUISTE INFORMATIE TE GEVEN, EEN GOEDE OPLOSSING TE BIEDEN EN EERLIJK TEGEN ELKAAR TE ZIJN. 
DEXMAN IS EEN LEVERANCIER MET EEN RUIM ASSORTIMENT AAN WEEGCELLEN EN/OF LOADCELLEN, KRACHTSENSORS EN/OF KRACHTOPNEMERS, KOPPELMETERS EN/OF KOPPELOPNEMER, MEETVERSTERKERS, WEEGVERSTERKERS EN DATA ACQUISITIE SYSTEMEN. U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR STANDAARD UITVOERINGEN, MAAR OOK VOOR OP MAAT GEMAAKTE COMPONENTEN EN COMPLETE WEEGOPLOSSINGEN. DE KEUZE VOOR DE JUISTE COMPONENTEN BEGINT IN DE MEESTE GEVALLEN BIJ EEN UITGEBREID ADVIES. WILT U MEER INFORMATIE OMTRENT WEEGCELLEN, KRACHTSENSOREN, KOPPELOPNEMERS, MEETVERSTERKERS OF DATA ACQUISITIE SYSTEMEN? BEKIJK DAN ONZE PRODUCTPAGINA’S OF NEEM CONTACT MET ONS OP. WIJ LEVEREN ONDER ANDERE PRODUCTEN VAN DINI ARGEO, NCTE, LORENZ, ME EN GICAM. DEZE PRODUCTEN ZIJN EENVOUDIG EN SIMPEL VIA DE WEBSHOP TE BESTELLEN OF GEWOON VIA DE TELEFOON OF E-MAIL.

WEEGCELLEN/ LOADCELLEN

WEEGCELLEN WORDEN IN DE VOLKSMOND OOK WEL LOADCELL GENOEMD. DEZE ZIJN ONTWORPEN OM KRACHT OF GEWICHT TE VOELEN ONDER EEN BREED SCALA VAN ONGUNSTIGE OMSTANDIGHEDEN. ZE ZIJN NIET ALLEEN DE MEEST ESSENTIËLE DEEL VAN EEN ELEKTRONISCH WEEGSYSTEEM, MAAR OOK DE MEEST KWETSBARE. OM ZO EFFECTIEF MOGELIJK DE WEEGCEL TE KRIJGEN, MOET DE GEBRUIKER EEN GRONDIG INZICHT IN DE TECHNOLOGIE, CONSTRUCTIE EN WERKING VAN DIT UNIEKE APPARAAT. BOVENDIEN IS HET NOODZAKELIJK DAT DE GEBRUIKER DE JUISTE WEEGCELLEN VOOR TOEPASSING SELECTEERT EN DE NODIGE ZORG VOOR DE LOADCELL TIJDENS DE LEVENSDUUR. 

KOPPELMETERS / KOPPELSENSOREN

BENT U OP ZOEK NAAR STATISCHE KOPPELMETERS / KOPPELOPNEMERS ? MET OF ZONDER BEVESTIGINGSFLENZEN ? WENST U EEN PROCES TE BEHEERSEN WAAR U HET KOPPEL MOET REGELEN OM DE BELASTING VAN DE MACHINE TE OPTIMALISEREN ? WILT U UW TORQUE METERS RECHTSTREEKS “IN LIJN” IN UW AANDRIJFAS INTEGREREN ? RAADPLEEG ONS GAMMA VAN DYNAMISCHE KOPPELMETERS. OMWILLE VAN DE KWALITEITSBORGING MOET U UW HYDRAULISCHE OF ELEKTRISCHE SCHROEVENDRAAIERS, UW MOMENTSLEUTELS CONTROLEREN EN KALIBREREN ? WE KUNNEN U DE KOPPELOPNEMER AANRADEN DIE HET BEST AAN UW TOEPASSING BEANTWOORDT.


KRACHTSENSOREN / KRACHTOPNEMERS

DOOR MIDDEL VAN KRACHTSENSORS KUNNEN KRACHTEN GESIGNALEERD EN GEMETEN WORDEN. KRACHTSENSOREN KUNNEN WORDEN GEBRUIKT VOOR HET HANDMATIG METEN VAN KRACHTEN, MAAR MEESTAL WORDEN FORCE SENSORS GEMONTEERD OP EEN BEPAALD OBJECT OM OP DEZE MANIER DE KRACHTEN DIE VRIJKOMEN TE METEN. KRACHTSENSOREN KOMEN WE IN VEEL INDUSTRIEËN TEGEN, ZOALS IN DE SCHEEPSBOUW OF ON-OFFSHORE.

MEETVERSTERKER / WEEGVERSTERKERS

MEETVERSTERKERS EN WEEGVERSTERKERS IN ÉÉN- EN MEERKANAALSUITVOERINGEN. WEEGPROCESS-CONTROLLERS ZIJN IN HET ALGEMEEN AL SOFTWAREMATIG VOORBEREID VOOR EEN BEPAALDE TOEPASSING. ZO ZIJN ER PROCESCONTROLLERS VOOR DOSEREN, CHECKWEIGHING EN BANDWEGING. MAAR ER ZIJN OOK VRIJ PROGRAMMEERBARE PROCESCONTROLLERS VOOR PROCESSEN WAARDOOR VOORBEELD KRACHT VAN KOPPEL WORDT GEMETEN. BEKIJK  HIER  DE MOGELIJKHEDEN