06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

KRACHTMETER TREK/DRUK KD24S

Product Description

KRACHTMETER TREK/DRUK KD24S

De krachtsensor KD24S de kleinste s-vormige krachtsensor in zijn soort. Deze krachtmeter wordt geleverd via onze vertegenwoordiging ME uit Duitsland. Het is uitstekend geschikt voor kwaliteitsborging als in materiaal testen. Innerlijke en uiterlijke kracht transmissie centrisch gerangschikt.  Net als de KD40s is de kracht sensor KD24S opgebouwd als een multi-range sensor. de nauwkeurigheid van 0,1% reeds een uitgang van 0,5 mV / V bereikt. Sensoren van 2 tot 20N kan met 4 keer en sensoren van 50 tot 100N met twee maal hun nominale kracht bereik. Het wordt aanbevolen om de sensor kabel zijde (onderkant op de foto) vast te stellen op de niet-bewegende kant van de krachtoverbrenging.

KENMERKEN KRACHTMETER TREK/DRUK KD24S

  • type: s-form force sensor;
  • nominal force: ±100N t/m ±1kN/VA;
  • accuracy class: 0,1 %;
  • dimensions: 24 mm x 26 mm x 10 mm;
  • force transmission: 2 x female thread M5x0,8; / 2 x clamping bush diameter 5 H7;
  • connection: 2 m STC-31V-4 ;
  • material: aluminium alloy / stainless steel;
  • weight: 12 g;

Klik hier voor de datasheet.

Dexman voor al uw krachtopnemers

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellen en/of loadcellen, krachtsensors en/of krachtopnemers, koppelmeters en/of koppelopnemer, meetversterkers, weegversterkers en data acquisitie systemen. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen.

De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies. Wilt u meer informatie omtrent weegcellen, krachtsensoren, koppelopnemers, meetversterkers of data acquisitie systemen? Bekijk dan onze productpagina’s of neem contact met ons op. Wij leveren onder andere producten van Dini Argeo, NCTE, Lorenz, ME en Gicam.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KRACHTMETER TREK/DRUK KD24S” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart