06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Handlieren verzinkt type BHW

Category:

Product Description

Handlieren verzinkt type BHW

Sterke professionele Dexman handlieren zijn op veel plaatsen toepasbaar. Ideaal voor gebruik op een boottrailer of ander hijswerk. ( band of kabel optioneel verkrijgbaar) Levrbaar in RVS of zwaar verzinkt.

Geschikt om mee te hijsen· Compact en licht in gewicht=BR=· In gegalvaniseerde en RVS uitvoering leverbaar=BR=· Het bedienen van de lier kost weinig kracht=BR=· Met lastdrukrem=BR=· Met vlakke montageplaat=BR=· Wordt geleverd zonder staalkabel

Eigenschappen van de handlieren BHW

» Geschikt voor hijs- en trekwerkzaamheden.
» Met automatische lastdrukrem.
» Efficiënte tandwieloverbrenging minimaliseert de vereiste inspanning van de bestuurder.
» Compact ontwerp met afneembare hendel.
» Comfortabel hendel met gemakkelijke grip.
» Minimale belasting: 2% van de WLL.
» Roestvrijstalen versie gemaakt van 304(V2A) staal (behalve pal).
» Geleverd zonder staalkabel.
» Voldoet aan de Machinerichtlijn 2006/42/EG. Geleverd met testcertificaat,
CE-conformiteitsverklaring en gebruiksaanwijzing.

Verschillende soorten handlieren

Met een lier kun je lasten heffen of trekken met behulp van een kabel (van metaal of textiel) of een band. Binnen het assortiment lieren heb je de keuze uit vier verschillende soorten:

Handlier met trommel: met een zwengel aan de zij- of achterkant kun je deze lier handmatig bedienen. De kabel rolt zich rondom een trommel, waarbij de inhoud van de trommel de lengte van de kabel bepaalt.

Handlier met doorgevoerde kabel: combineert menselijke kracht met een hefboom. De hefboom bedient een automatisch borgend systeem van bekken. Het grote voordeel van dit systeem is dat je de kabel over een beperkte lengte rechtlijnig kunt verplaatsen.

Elektrische lier met trommel: deze lier werkt volledig met machinale kracht via een bedieningspaneel. De kabel rolt zich op in de trommel.

Elektrische lier met doorgevoerde kabel: werkt ook volledig op machinale kracht. Een bedieningspaneel stuurt een automatisch borgend inrolsysteem aan. Het systeem bestaat uit een katrol waarin twee platte rollen de kabel vastklemmen. Zo kun je de kabel, net als bij de handlier met doorgevoerde kabel, over een beperkte afstand verplaatsen.

Veiligheid op de werkvloer boven alles

Lasten veilig verplaatsen met een kraan, takel of lier klinkt als vanzelfsprekend, zeker in de bouw en industrie. Toch gaat het nog regelmatig mis, met niet alleen materiële schade maar ook gewonde medewerkers tot gevolg. Geef je mensen daarom voldoende mogelijkheden om zich bij te scholen en te trainen. Aan veiligheid kun je niet zwaar genoeg tillen!

Download HIER de datasheet van de handlier

Contact opnemen voor vragen over handlieren

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen over uw handlieren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handlieren verzinkt type BHW” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart