06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Handlier RHW

Category:

Product Description

Handlier RHW

Zware en grote objecten tillen en verplaatsen op je aanhanger kan een pittige onderneming zijn. Een handlier kan die zware last van je wegnemen.

Ben je van plan om zware objecten, zoals een auto op je aanhanger te lieren? Of om andere zware ladingen te verplaatsen? Een lier is een ideaal werktuig om een zware last te verplaatsen. In ons assortiment vind je lieren die verschillende draagkrachten aankunnen. Heb je vragen over ons assortiment handlier aanhanger? Of weet je niet helemaal zeker welke handlier geschikt is voor jouw doeleinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het uitkiezen van de juiste lier.

Eigenschappen Handlier RHW

» Alleen geschikt voor trekwerkzaamheden.
» Met automatische lastdrukrem.
» Efficiënte tandwieloverbrenging minimaliseert de vereiste inspanning van de bestuurder.
» Compact ontwerp met afneembare hendel.
» Comfortabel hendel met gemakkelijke grip.
» Minimale belasting: 2% van de WLL.
» Geleverd zonder staalkabel.
» Voldoet aan de Machinerichtlijn 2006/42/EG. Geleverd met testcertificaat,

CE-conformiteitsverklaring en gebruiksaanwijzing

Wat zijn de verschillen en voordelen tussen een geremde lier en een ongeremde handlier?

Zoals de naam al verklapt beschikt de geremde lier over tegendruk wat er voor zorgt dat bij het loslaten van de slinger het te hijsen object niet ongecontroleerd afrolt. Dit maakt deze handlier erg veilig en zorgt voor mooi wat gebruiksgemak. Geremde handlieren zijn erg praktisch bij het trekken van bijvoorbeeld een auto op een aanhanger. Ze worden vaak gebruikt op vrachtauto’s als het te vervoeren voertuig niet zelfstandig kan rijden. De ongeremde handlier moet met een borging vergrendeld worden om ongewenst afrollen te voorkomen. Uiteraard kun je een ongeremde handlier wel makkelijk borgen zodat deze op de juiste positie blijft staan.

Alles op het gebied van hijsen!

Uw toeleverancier van hijsmiddelen, gemakkelijk & voordelig…

Bent u op zoek naar een specialist in hijsmiddelen, dan bent u bij Dexman aan het juiste adres. Wij bieden u hijsmiddelen zoals o.a. takels, hijsbanden, spanbanden, palletwagen, evenaars, staalkabel, valbeveiliging, heftafels en platenklemmen. Ook onderdelen voor de hijsmiddelen behoren tot het leveringsprogramma. De hijsmiddelen van Dexman voldoen stuk voor stuk aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. We testen ook zelf regelmatig de kwaliteit van de hijsmiddelen. Veiligheid boven alles.

Contact

Heeft u vragen over uw hijsmiddel? Neem dan contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handlier RHW” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart