06-46808297 info@dexman.nl Waarderweg 54, Haarlem 08:00-17:00

Electrische Lier DPS/DPT

Category:

Product Description

Electrische Lier DPS/DPT

Delta Electrische Lier op 230 Volt. Sterk in prijs verlaagd. Leverbaar met een trekkracht van 200, 250, 300 en 500 kg. Hard stalen tandwielen en lagers zorgen voor lange levensduur. Planetaire tandwiel aandrijving voor maximale efficiency. Rem geschikt voor statische en dynamische last. Compact ontwerp.

Eigenschappen electrische lier

» Geschikt voor trekwerkzaamheden.
» Geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen.
» Permanent gesmeerde transmissie, zorgt voor een soepele en stille werking.
» Geleverd klaar voor gebruik met bedieningsschakelaar, voedingskabel en staalkabel met haak.
» Voldoet aan de Machinerichtlijn 2006/42/EG. Geleverd met
testcertificaat, CE-conformiteitsverklaring en gebruiksaanwijzing

Een uitgebreid assortiment

Alle elektrische lieren van Dexman voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dexman is dan ook dé specialist in hef- en hijsmiddelen. Laat uw kettingtakel ook jaarlijks door ons inspecteren en keuren. Dan blijft uw elektrische takel altijd in topconditie.

Elektrische lier van Dextools

U kunt een elektrische lier gebruiken in bijvoorbeeld een garage of aan een portaalkraan. De elektrische takel bedient u met een afstandsbediening en voor wie draadloos wil werken, is er een draadloze afstandsbediening beschikbaar. Verder is een elektrische takel uitgerust met een haak. Afhankelijk van waar u de takel voor wenst te gebruiken, kunt u kiezen uit een elektrische takel met ophanging, een elektrische takel met zwenkarm of een verrijdbare elektrische takel op rail.

Uw toeleverancier van hijsmiddelen, gemakkelijk & voordelig…

Bent u op zoek naar een specialist in hijsmiddelen, dan bent u bij Dexman aan het juiste adres. Wij bieden u hijsmiddelen zoals o.a. takels, hijsbanden, spanbanden, palletwagen, evenaars, staalkabel, valbeveiliging, heftafels en platenklemmen. Ook onderdelen voor de hijsmiddelen behoren tot het leveringsprogramma.

Contact

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Electrische Lier DPS/DPT” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart