Frontlader weegschalen voor tractoren en wielladers

Digitale frontlader weegschalen van PTE Scales zijn ontworpen voor frontladers van tractoren en andere soortgelijke typen machines met hydraulisch systeem. Het weegproces is gebaseerd op een nauwkeurige meting van de drukverandering van de hydraulische cilinder van het hefapparaat van de werkende machine. S2 – weegschalen zijn ontworpen, vervaardigd en geprogrammeerd in Finland.

Dankzij een praktisch weergaveapparaat en eenvoudige functies is het gebruik van de S2-schaal eenvoudig en snel. De cumulatieve weegfunctie is standaard in alle modellen en het weergaveapparaat is zo nodig eenvoudig uit te rusten met een printer. De weegmethode met de frontladerweegschaal van de S2-tractor is een statische weegmethode. Dit betekent dat de last wordt opgetild en gestopt tot een specifiek weegpunt (gegeven tijdens de schaalopstelling) om de juiste weegwaarde te krijgen.

De frontlader weegschaal van de S2-tractor is ontworpen voor gebruik in de landbouw / landbouw, maar kan op verschillende andere gebieden worden gebruikt. Er is geen andere schaal die zo snel en gemakkelijk te installeren en in te stellen is.

Bel (06-46808297) of mail (info@dexman.nl) ons

De frontlader weegschalen  hebben lage kosten, zijn eenvoudig te installeren en wegen nauwkeurig Voor vorkheftrucks, stapelaars enz. bevelen wij de versies aan met “dynamisch blok”. PTE-S2 is de meest betaalbare laderweegschaal, snelle installatie, nauwkeurig en zonder onderhoudskosten.

In PTE-S2 is het volgende “pakket” inclusief display met 2m “cigg-kabel”, zuignapbeugel en 1pcs 250bar sensor met 4m sensorkabel .

PTE-S2 is ontworpen, vervaardigd en geprogrammeerd in Finland. Het weegproces is gebaseerd op de veranderingen in de hydraulische druk van de werkende machine. Het duidelijke display maakt bediening van de PTE-S2-laderweger eenvoudig en snel. De sommatiefunctie van de weegschaal helpt het laadproces te versnellen. De laadschaal van de PTE-S2 is snel in gebruik en eenvoudig aan te sluiten op het hydraulische systeem van de machine.

Kenmerken frontlader weegschalen

• Druksensor van hoge kwaliteit is nauwkeurig en betrouwbaar onder alle omstandigheden.
• Veelzijdige montagemethoden zorgen voor meerdere installatieposities van het weergaveapparaat in de cockpit.
• Weegschalen werken met 8 – 30 VDC-spanning beschikbaar van de werkende machine zelf. Indien nodig kunnen de weegschalen worden
uitgerust met een extra voedingsspanning.
• Druksensor en het weergaveapparaat zijn verbonden met M12-connectorkabel. Verbinding maken met kabels die bekend zijn van
industriële toepassingen is betrouwbaar en fail-safe.
• Voedingsbekabeling kan worden uitgevoerd met verschillende opties die kunnen worden geselecteerd bij het bestellen.

frontladerweegschaal

Overzicht levering frontlader weegschaal

PTE loader scale

DE LEVERING IS INCLUSIEF:
PTE S2 – weergave
250bar druksensor
Druksensorkabel
Voedingsbekabeling
Montagebeugel
Installatie- / bedieningshandleiding
Pijlstickers voor het markeren van de juiste weeghoogte

DISPLAY- EN KALIBRATIE-EIGENSCHAPPEN:
Tarra
Nulpuntverschuiving
Bruto / netto weergave
1-9 kalibratiegewichten
Afronding (1/5/10/50 / 100kg)
Eenheden lb / kg
Talen Fins, Engels, Zweeds
Geheugen: 1000 verschillende wegingen

Dexman zorgt voor de juiste infromatie!

Wij als Dexman weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een meting niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dexman staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dexman is een leverancier met een ruim assortiment aan weegcellenweegplatformenpalletweegschalenkraanweegschalen,  krachtsensorskoppelmetersmeetversterkersdruksensoren en verplaatsingssensoren. U kunt bij ons terecht voor standaard uitvoeringen, maar ook voor op maat gemaakte componenten en complete weegoplossingen. De keuze voor de juiste componenten begint in de meeste gevallen bij een uitgebreid advies.

Wij zijn actief in onder andere de volgende sectoren: offshore, aerospace, logistiek, agricultuur, food en pharma Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dexman. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Telefoonnummer

023–5530315

Email

info@dexman.nl

Adres

Waarderweg 54, 2031BP Haarlem